Отново на училище
Близо 80 служители на Фрапорт Туин Стар в следващите две години ще се обучават в най-новите програми на Центъра за кариерно развитие, които имат цел подпомагане на професионалното и личностното развитие на служителите в компанията. Тържественото начало беше дадено от Главния изпълнителен директор на компанията г-н Улрих Хеппе. През 2015 г
Повече Информация
Старт на лятна кампания Cool Airport Summer - Пътувай и спечели на Летище Варна и Летище Бургас
Фрапорт България стартира търговска кампания на двете морски летища Бургас и Варна. Кампанията насочена към пътниците, цели подобряването на престоя и удовлетвореността им. Тя дава възможност на клиентите да печелят атрактивни награди докато пазаруват в търговските обекти
Летище Бургас отпразнува своя 90-ти рожден ден
На 29 юни летище Бургас отпразнува своята деветдесета годишнина. В чест на празника беше открит авиомузей в обществената зона на летището, състоящ се от 9 самолета. Включени са популярни самолетни експоната, сред които Ту-154, Ан-12, Миг-17 и др. Показана бе и фото изложба с ретро фотографии и снимки от настоящето на летище Бургас.В събитието взеха участие настоящи и бивши служители на компанията
Повече Информация
Тържествено откриване на първия полет на easyJet
Летище Варна посрещна тържествено с воден салют първия полет на easyJet от Лондон. Авиокомпанията стартира на летище Варна за първи път през летния сезон с две нови линии до Лондон (Гетуик) и Берлин (Шьонефелд).Летище Варна поздрави пристигащите пътници от Лондон с атрактивна музикална хореография на перона и подаръци. Заминаващите пътници имаха възможността да се почерпят с вкусни сладкиши и летни коктейли
Пълномащабна тренировка на летище Варна
На 10 май на летище Варна се проведе пълномащабно учебно занятие по плана за аварийно-спасителното осигуряване. Сценарият на тренировката пресъздаде авиационно произшествие с пътнически самолет
Повече Информация
„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД участва в официалното откриване на 15-тото издание на Туристическа борса Вашата ваканция
На 20 април официалното откриване на Вашата ваканция 2017 г. се състоя в Изложбен център „Флора“ гр. Бургас, организиран от бургаска регионална туристическа асоциация под патронажа на Министерство на туризма, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас
Летище Бургас посрещна първите организирани туристи на 2017 г. с пролетни цветя
За четвърта поредна година представители на община Несебър, водени от зам.- кмета по туризъм Лазар Япаджиев, посрещнаха в късния следобед на 30 март първата организирана група от близо 170 израелски туристи. Гостите кацнаха на бургаското летище с полет от Тел Авив. Слизането им от самолета на националния авиопревозвач бе под звуците на българска народна музика, изпълнена от представители на Обединена общинска школа по изкуствата – Несебър
Фрапорт България направи важно дарение за най-малките пациенти на УМБАЛ Бургас
Отделението по неонатология на УМБАЛ Бургас получи важно дарение - билирубинметър от последно поколение и монитор за проследяване на жизнените функции на новородените. Първият апарат помага за откриване на жълтеница при бебетата, като изследването с него е по-щадящо, защото е неинвазивно
Фрапорт Туин Стар взе наградата на германската икономика в България
„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, оператор на летищата във Варна и Бургас спечели престижната награда на германската икономика в България в надпреварата за първата категория „Голямо предприятие“. Почетната статуетка беше връчена на Улрих Хеппе – Главен изпълнителен директор на компанията по време на официалната церемония по награждаване в София. „Голяма чест е за мен да получа тази награда от името на целия екип в България
Повече Информация
2016: 10 години успешна концесия и рекорден брой пътници на морските летища, управлявани от „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“АД
През 2016 година „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“АД отбеляза своето първо десетилетие на успешна концесия на летище Бургас и летище Варна. Годината беше рекордна по брой обслужени пътници, повече от 4, 5 милиона пътници общо за двете летища. Oператорът на морските летища постигна 22% ръст на обслужените пътници, което е нов исторически рекорд за двете летища
1234...