Нова ВИП зала с уникален дизайн посреща своите гости на летище Варна. Откриването на новото съоръжение се състоя на 24 юли 2014 г. Най-новата ВИП услуга на летище Варна дава възможност за бързо организиране на формалностите, които са част от полета, възможност за приятен престой в спокойна и изискана обстановка. ВИП залата предлага разнообразие от подбрани специалитети и напитки, преса, телевизия и интернет. Първокласната атмосфера на залата я прави перфектно място за почивка, хранене, приятен престой или за работа преди полета.
Нa 4 декември 2013 г. „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД тържествено отбеляза откриването на нов пътнически терминал на летище Бургас. Инвестицията в най-новото, модерно съоръжение на Бургас и необходимата за работата му инфраструктура е 80 милиона лева – изцяло частна инвестиция. Изграждането на терминала е от съществено значение за развитието на черноморския град и туристическата индустрия по южното българско Черноморие.
В деня на Варна – 15 август 2013 г. „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД официално откри нов пътнически терминал на летище Варна. Общата стойност на инвестицията на концесионера на летището за терминала и свързаната с него инфраструктура е над 75 млн. лв.
На церемонията по откриването присъстваха г-н Данаил Папазов, министър на транспорта, проф. Анелия Клисарова, министър на образованието, народни представители, дипломати, кметът на Варна, областният управител, главният финансов директор на Фрапорт АГ д-р Матиас Циишанг, ръководството на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД и други.

На 4 март 2012 г. се проведе официалната церемония за откриване и освещаване на напълно обновената  писта на летище Варна.  Проектът за рехабилитация на пистата, реализиран от „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД на летище Варна е от голямо значение за развитието на летището, на бизнеса и туристическата индустрия във Варна и региона. В подготовката и изпълнението му бяха инвестирани близо 40 млн. лв.

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД подписа договор за строителство и реализация до „ключ” на Нов международен пътнически терминал на летище Бургас и Нов международен пътнически терминал на летище Варна с Консорциум "ТИЕ-ИЧТАШ".  Строителството на новите пътнически терминали на летище Варна и летище Бургас започва през месец декември 2011 година.  Планирано е за летен сезон `2013 летище Варна и летище Бургас да посрещат и изпращат своите гости от новите си сгради.

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД отбеляза със специална церемония старта на строителните дейности на няколко големи инфраструктурни проекта на летище Бургас. Това са новата административна сграда на летището, новата карго служба и службата за противопожарна безопасност. По време на церемонията гостите наблюдаваха и реализацията на още един съществен проект - разширението на перона за въздухоплавателни средства на летище Бургас с четири допълнителни стоянки за самолети.

Шест чисто нови, супермодерни противопожарни и аварийно-спасителни аеродромни автомобила тип „Пантера” бяха закупени от „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД за летищата във Варна и Бургас. Автомобилите са последна дума на техниката, мощни, бързи и снабдени с най-модерното за този тип техническо и аварийно-спасително оборудване в световен мащаб. Машините бяха доставени като част от процеса на пълно обновяване и модернизиране на мобилната техника в летищата във Варна и Бургас.
ВИП залите на летище Варна и летище Бургас посрещат своите гости с нова, модерна визия. Ръководен от съвременни тенденции, екип от млади архитекти и проектанти претвори новаторските разбирания в интериора на ВИП залите на летище Варна и летище Бургас. При тяхното модернизиране са търсени най-новите решения, топло излъчване, изчистен и елегантен стил, цветове, които придават свежест и настроение.
През юли 2007 година Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД е сертифицирана за всички свои дейности в Централно управление, Летище Бургас и Летище Варна по стандарта EN ISO 9001:2000 от TUV Austria.
 
«Фрапорт груп» извършва ежегодишни одити за оценка на съответствието на въведената Система за Управление на Качеството с изизскванията на сертификата. Провеждат се и външни одити от TUV Austria, както и от страна на авиокомпаниите, изпълняващи полети до летищата Варна и Бургас.

В резултат на ясната програма за инвестиции и постигнатото развитие в рамките на краткия едногодишен период от старта на концесията, "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД  получи от Държавната агенция за инвестиции сертификати за „Инвеститор Първи клас” за проектите си за разширяване и модернизиране на летищата във Варна и Бургас.

Нова техника за наземно обслужване, благодарение на която бе постигнато значително увеличение на бързината и ефективността при обслужването на въздухоплавателните средства бе доставена на двете морски летища. До края на втората година от влизането в сила на концесионния договор, дружеството инвестира в нова техника два пъти повече средства от поетите като ангажимент в договора.

Летен терминал за пристигащи и заминаващи пътници бе открит на 18 юни на летище Варна. „Благодаря на концесионерите, че изпълняват стриктно ангажиментите си”, каза при откриването на сградата Министърът на транспорта Петър Мутафчиев.
Нов терминал за заминаващи пътници бе открит на 29.06.2007г. на летище Бургас в изпълнение на инвестиционната програма на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД в частта й за незабавни подобрения на обслужването.
На 10 ноември 2006 година с тържества в летищата във Варна и Бургас, „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД отбеляза официално влизането в сила на концесионния договор за летищата във Варна и Бургас. От тази дата германо-българският консорциум пое отговорността за персонала, активите и бъдещото развитие на двете морски летища.
На 10 септември 2006 година в София министърът на транспорта Петър Мутафчиев Андреас Хелфер – главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД и Тихомир Трифонов – изпълнителен директор на дружеството, подписаха договора за отдаване на концесия на гражданско летище за обществено ползване Бургас и гражданско летище за обществено ползване Варна за срок от 35 години.