dsc_6853.jpg

Работа за Фрапорт Туин Стар

WE CARE

We Care Always Ready to provide Excellent service e програма за подобряване услугите за пътници на летищата във  Варна и Бургас. Целта й е да повиши нивото на обслужване от служителите и по този начин да създаде едно приятно преживяване за пътниците на нашите летища във Варна и Бургас. Клиентите ни са сърцето на нашия бизнес и затова ние се грижим и сме винаги готови да осигурим отлично обслужване.

Ако сте човек, който обича динамичната обстановка, предизвикателствата и работата в екип, ние сме сигурни, че ще Ви хареса да изградите кариера във Фрапорт Туин Стар.

Попитайте за информация за нашите актуални предложения за работа като изпратите имейл на recruitment@varna-airport.bg за позиции във Варна и recruitment@burgas-airport.bg за Бургас.

Ако някои от свободните позиции представляват интерес за вас и отговаряте на критериите за подбор, моля  представете Вашата кандидатура. За актуална информация за статуса на Вашата кандидатура, моля проверявайте редовно своята електронна поща.

За всички позиции, към които проявявате интерес и за които отговаряте на посочените изисквания, можете да кандидатствате по един от следните начини:

  • Като създадете личен профил в сайта на компанията и кандидатствате директно по публикуваните обяви.
  • Като изпратите формуляр за кандидатстване, който можете да изтеглите ОТТУК, на e-mail: recruitment@varna-airport.bg за позиции във Варна и recruitment@burgas-airport.bg за Бургас.
  • Като дойдете на място в отдел „Човешки ресурси“ и попълните формуляр за кандидатстване: Летище Варна -Терминал 3, офис 22; Летище Бургас - Администрация, офис 107 или 102.

При необходимост от консултация, можете да се обадите на телефон: 052/573 273, 052/573 272 за Варна и 056/870 102, 056/870 358 за Бургас.