dsc_6853.jpg

Работа за Фрапорт Туин Стар

WE CARE

We Care Always Ready to provide Excellent service e програма за подобряване услугите за пътници на летищата във Варна и Бургас. Целта й е да повиши нивото на обслужване от служителите и по този начин да създаде едно приятно преживяване за пътниците на нашите летища във Варна и Бургас. Клиентите ни са сърцето на нашия бизнес и затова ние се грижим и сме винаги готови да осигурим отлично обслужване.

Ако сте човек, който обича динамичната обстановка, предизвикателствата и работата в екип, ние сме сигурни, че ще Ви хареса да изградите кариера във Фрапорт Туин Стар.

Вижте актуални предложения за работа на Летище Варна сезон 2020г.

Вижте актуални предложения за работа на Летище Бургас сезон 2020г.

Ако някои от свободните позиции представляват интерес за вас и отговаряте на изискванията за позицията, моля  представете Вашата кандидатура, натискайки бутона Кандидатствай и попълнете формуляра.

За актуална информация за статуса на Вашата кандидатура, моля проверявайте редовно своята електронна поща.

Може да кандидатствате и по следните начини:

  • Като посетите страницата на Фрапорт Туин Стар в сайта www.jobs.bg
  • Като изпратите формуляр за кандидатстване, който можете да изтеглите от тук, на e-mail: recruitment@varna-airport.bg за позиции във Варна и recruitment@burgas-airport.bg за Бургас.
  • Като дойдете на място в отдел „Човешки ресурси“ и попълните формуляр за кандидатстване: Летище Варна -Терминал 3, офис 22; Летище Бургас - Администрация, офис 107 или 102.

При необходимост от консултация, можете да се обадите на телефон: 052/573 273, 052/573 272 за Варна и 056/870 102, 056/870 358 за Бургас.