Период

Филтър на темите

Съобщение 11-20 от 17
    30.03.2016
    В сила е лятното разписание на полетите на летище Варна
    С повече възможности за пътуване влезе в сила лятното разписание на полетите на летище Варна.Полетите на авиокомпания България Ер до София се изпълняват в удобни часове всеки ден от седмицата. През месец юни националният превозвач стартира полети до руските градове Москва, Санкт Петербург и Калининград веднъж седмично.
    var-summer-apron.jpg
    30.03.2016
    Повече дестинации през това лято на летище Бургас
    Влезе в сила лятното разписание на полетите, а с него започват и промените в полетните разписания на авиокомпаниите, изпълняващи целогодишни редовни полети на най-слънчевото летище у нас, както и откриването на летни редовни линии за новия сезон.
    boj-summer-apron.jpg
    26.03.2016
    На морските летища пролетта дойде с по 10 кошници с цветя
    Красиво, нежно и вдъхновяващо като пролетта, бе поредното събитие, с което „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Менидмжънт“ АД изненада пътниците на летище Варна и летище Бургас по повод 10-та годишнина на компанията, която се навършва през тази година.
    10-basket-of-flowers.jpg
    01.03.2016
    Мартеници зарадваха пътниците на летище Варна и летище Бургас
    „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД поздрави пътниците на летищата във Варна и Бургас с българския празник „Баба Марта“.В днешния ден за доброто настроение на пътниците допринесе и тематичната декорация в терминалите и в търговските обекти на морските летища.
    baba-marta.jpg
    14.02.2016
    Фонтан от емоции
    Фонтан от емоции подари „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД на пътниците от последния полет на летище Бургас на 13 февруари и първите гости, пристигащи на летище Варна на 14 февруари.
    14-february.jpg
    02.02.2016
    2015 година: По-добра от очакваното
    3,8 милиона пътници обслужи „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД на летище Бургас и летище Варна през 2015 година. Благодарение на ръста в обслужените редовни полети и компенсацията/увеличението при някои от туристическите пазари, общият годишен спад при обслужените пътници е само 4 процента – значително по-добре от прогнозите в началото на годината.
    boj_traffic.jpg
    20.01.2016
    10 метрова баница, вино и българско хоро
    С 10 метрова баница с късмети, вино и българско хоро бяха поздравени пътниците заминаващи и пристигащи от Москва днес, 20-ти януари, на летище Бургас.
    10years_banitsa.jpg
Съобщение 11-20 от 17