Старт на лятна кампания Cool Airport Summer - Пътувай и спечели на Летище Варна и Летище Бургас

01.07.2017

Фрапорт България стартира търговска кампания на двете морски летища Бургас и Варна. Кампанията насочена към пътниците, цели подобряването на престоя и удовлетвореността им. Тя дава възможност на клиентите да печелят атрактивни награди докато пазаруват в търговските обекти. Част от наградите са мотопеди Веспа, смарт телефони, електронни четци, отстъпки до 50% от следваща покупка, разхладителни напитки, продукти от асортимента на търговските обекти и др.

Сред подаръците други интересни награди са и комплектите пощенски картички и подложки за чаши специално изработени с визия на България - атрактивна дестинация за всеки турист.

Картичките изобразяват картини на талантливата българска художничка Мария Илиева, която представя българските традиции по един различен модернистичен начин. Обект на нейните впечатляващи портрети са красиви българки в национални носии.

Българското Черноморие изобразено на подложките за чаши е великолепен спомен от тяхната лятна почивка.

Стани част от Cool Airport Summer 2017 и спечели!