Период

Филтър на темите

27.10.2019
    Фрапорт Туин Стар обяви зимното разписание на морските летища
    От днес влиза в сила зимното разписание на полетите от и до летищата на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД - летище Варна и летище Бургас
    winter-season-flights-fraport.jpg
    23.10.2019
    Lauda - нова авиокомпания с полети от Варна и Бургас до Виена през 2020!
    Най-голямата австрийска ниско-тарифна авиокомпания, част от Ryanair, стартира нови директни връзки от Варна и Бургас до Виена. Lauda предлага два седмични полета от Бургас и три от Варна до столицата на Австрия с полети, започващи през април 2020 г.
    laudamotion-1.jpg
    20.10.2019
    Уведомление за инвестиционно предложение
    Уведомяваме Ви, че “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД има инвестиционно предложение за изграждане на тръбни кладенци за добив на подземни води за напояване на зелени и тревни площи, и други цели във връзка с изпълнението на проектите за осигуряване на алтернативно водоснабдяване на Летище Варна
    letishe-varna-peron.jpg
    06.05.2019
    Jet2.com и Jet2holidays празнуват първия си полет до Бургас
    Jet2.com и Jet2holidays отбелязват първия си полет до Бургас днес, с което дават официалния старт на полетите и почивките до изцяло нова за тях дестинация. С излитането си от Бирмингам към балканското слънце всички пътници получиха специални изненади, като един от тях бе късметлията и спечели двоен двупосочен билет с Jet2.com.
    jet2com-boj.jpg
    17.04.2019
    Пълномащабна тренировка на летище Варна с нови елементи на предизвикателство
    На 17 април в 21.30 ч. на летище Варна се проведе пълномащабно учебно занятие по плана за аварийно-спасителното осигуряване с участието на над 20 аварийно спасителни средства и над 70 служители включително и външни организации и ведомства.
    1_full-scale-training.jpg
    16.01.2019
    Черноморските летища обслужиха над 38 000 полета през рекордната 2018 г.
    През миналата година аерогарите във Варна и Бургас посрещнаха 5.5 милиона пътници и повече от 38 000 полета на 103 авиокомпании. Ръстът отбелязан от летищата на „Фрапорт България“ бе 13%, а за последните 3 години трафикът на двете летища се покачи с 50% до 60%.
    boj-june2018.jpg