Период

Филтър на темите

03.07.2019
    Конкурс за най-добра снимка на летище Варна приканва спотърите
    Летище Варна обявява конкурс за най-добра снимка, направена от точно определено място. Мястото за фотографиране се намира следните на координати: северна ширина: 43°13'40.45" и източна дължина: 027°48'13.66". Срок за кандидатстване: до 31 август.
    dsc_4391.jpg
    06.05.2019
    Jet2.com и Jet2holidays празнуват първия си полет до Бургас
    Jet2.com и Jet2holidays отбелязват първия си полет до Бургас днес, с което дават официалния старт на полетите и почивките до изцяло нова за тях дестинация. С излитането си от Бирмингам към балканското слънце всички пътници получиха специални изненади, като един от тях бе късметлията и спечели двоен двупосочен билет с Jet2.com.
    jet2com-boj.jpg
    17.04.2019
    Пълномащабна тренировка на летище Варна с нови елементи на предизвикателство
    На 17 април в 21.30 ч. на летище Варна се проведе пълномащабно учебно занятие по плана за аварийно-спасителното осигуряване с участието на над 20 аварийно спасителни средства и над 70 служители включително и външни организации и ведомства.
    1_full-scale-training.jpg
    16.01.2019
    Черноморските летища обслужиха над 38 000 полета през рекордната 2018 г.
    През миналата година аерогарите във Варна и Бургас посрещнаха 5.5 милиона пътници и повече от 38 000 полета на 103 авиокомпании. Ръстът отбелязан от летищата на „Фрапорт България“ бе 13%, а за последните 3 години трафикът на двете летища се покачи с 50% до 60%.
    boj-june2018.jpg