Lauda - нова авиокомпания с полети от Варна и Бургас до Виена през 2020!

Авиокомпания Lauda за първи път на Летище Варна и Бургас

23.10.2019

Най-голямата австрийска ниско-тарифна авиокомпания стартира нова директна връзка от Варна и Бургас до Виена. Lauda предлага два седмични полета от Бургас и три от Варна до столицата на Австрия, Виена, с полети, започващи през април 2020 г.

За десети път Виена бе обявен за най-удобния за живот град на планетата. Няма по-добро време през годината да откриете световно известното изкуство, култура и кулинарни изкушения на Виена от лятото.

Посетете двореца Шьонбрун, катедралата Свети Стефан или някоя от многобройните изложби на национални и международни художници.

Резервирайте полет, като разгледате цялото портфолио от дестинации на авиокомпания Lauda на www.laudamotion.com или чрез приложението Lauda за iOS и Android.

Андреас Грубер, главен изпълнителен директор Лауда:

„Нашите маршрути са удобни, защото предлагаме точните оферти за клиенти, чувствителни към цените. Горди сме с това, че можем да предложим на нашите пътници нова нон-стоп услуга от Бургас до Виена. С новите междуградски маршрути “City Shuttle” ще увеличим мрежата на дестинациите си.“

Вижте повече снимки на авиокомпания Lauda: