Ryanair лети от Бургас до Катовице

13.11.2019

Ryanair, водеща европейска нискотарифна авиокомпания, обяви нова дестинация от летище Бургас - красивия полски град Катовице.

Желаещите да го посетят може от сега да резервират самолетни билети за полетите, които стартират на 1 юни 2020г.

Авиокомпанията се ангажира да осъществява полети от Бугас до Катовице и обратно два пъти седмично в дните понеделник и петък.

Освен историческите забележителности и невероятни сгради - постижения на полските архитекти, посетете Катовице и разгледайте най-голямата полска зоологическа градина, която е разположена на 50 хектара земя и представлява 2426 животни и 324 вида от целия свят.

Знаете ли, че Ryanair e сред най-зелените и чисти авиокомпании в Европа по отношение отделяне на въгледорни емисии във въздуха? Компанията инвестира в нови и по-ефективни самолети, както и работи за постигане на високи показатели за натовареност. Всичко това е причина за най-ниските емисии на въглероден диоксид на един пасажер - а именно 67 грама на километър, докато други авиокомпании генерират повече от 120 гр. на километър. (източник: Ryanair)

Ryanair обявяват, че през октомври 2019г. 93% от полетите им са пристигнали на време, а 87% от пасажерите им оценяват пътуването с авиокомпанията с отлична оценка. (източник: Ryanair)

Прочетете повече за забележителностите в Катовице, които целогодишно може да посетите или резервирайте самолетен билет за полет от Летище Бургас: https://ryanair.com

Можете да изтеглете оттук снимковия материал, подготвен за печат: