Лети от Варна до Нант с Volotea

12.01.2020

Испанската нискотарифна авиокомпания Volotea обяви нова директна авиолиния от Варна до историческия френски град Нант.

Авиокомпанията ще изпълнява този маршрут със самолет Airbus A319 и ще лети веднъж седмично от 14 април до 25 август 2020г. включително.

Проверете за дати и цени на самолетни билети до Нант тук: www.volotea.com

Volotea не се стремят да следват тълпата. Те се грижат за индивидуалния човек, стремейки се да му осигурят повече време там, за където пътува, вместо пътникът да го губи в полети и престой по летищата.

Следете фейсбук страницата на Volotea за изгодни билети и условия на пътуване.

През 2019г. Volotea са обслужвали 41 нови маршрута до над 80 европейски града в 13 страни.

Летището в Нант, Франция, е една от 13-те авиационни европейски бази на Volotea, което означава, че на прилични цени и удобни часове може да продължите пътешествието си с прикачване на на самолет за Венеция, Бордо, Палермо, Страстбург, Верона, Тулуза, Астурияс, Генуа, Каляри, Билбао, Марсилия и Атина.

Нант е идеалната дестинация за градска почивка в чужбина. Това е жизнен университетски град, в който богатата история и настоящето са се слели, за да предложат на посетителите достъп до изкуство, културни забележителности и яки забавления, включително и наистина вкусната кухня ... в крайна сметка Нант е във Франция!

Прочетете топ 10 причини, поради които Нант трябва да бъде включен във вашия ваканционен радар: