Съвместно събитие на „ФTСЕМ“ с ГБИТК на Летище Варна

fraport-event-var-6.jpg

На 21.09.2022 г. във ВИП зоната на Летище Варна се състоя дългоочакваното съвместно събитие на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД с Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), което се проведе като инициатива в рамките на годишната тема на ГБИТК за 2022 г. – „Устойчив икономически растеж“.

Над 30 представители на едни от най-големите компании в страната имаха възможността да се запознаят с дейността на компанията концесионер на двете морски летища във Варна и Бургас чрез специална презентация от д-р Франк Кванте – главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар“ и Димитър Костадинов – директор на Летище Варна. Те представиха в детайли всички добри практики и инициативи, във връзка с устойчивото развитие на летището, а впоследствие показаха на участниците и реализираните устойчиви проекти по време на „airside“ обиколка на летищния комплекс.

Това беше поредно събитие, с което „Фрапорт Туин Стар“ се включва активно в дейностите на ГБИТК, благодарение на доброто сътрудничество между двете организации.

fraport-event-var-6.jpg

fraport-event-var-2.jpg