„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД е германо-българскa компания, която спечели концесия за управление на летище Варна и летище Бургас за 35 години. В съвместната компания, Фрапорт притежава мажоритарен дял от 60%. Компанията управлява и развива двете морски летища – врати към българското Черноморие, предоставящи денонощно обслужване: летище Варна в североизточна и летище Бургас в югоизточна България.

“Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД се грижи за повишаване качеството на обслужване и цялостното изживяване на пътниците, обучението и повишаване квалификацията на служителите, обновяване на техниката, въвеждане на нови технологии, както и разширяване и модернизиране на инфраструктурата.

През 2018 година летище Варна и летище Бургас посрещнаха 5,5 милиона пътници и повече от 38 000 полета на 103 български и чуждестранни авиокомпании, изпълняващи чартърни и редовни полети до повече от 173 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Във “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД във Варна и Бургас работят повече от 700 постоянни и около 1200 сезонни служители.

Зимно разписание

Зимно Разписание

От днес влиза в сила зимното разписание на полетите от и до летищата на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД - летище Варна и летище Бургас

Lauda директен полет до Виена от Варна и Бургас

Пътувайте до Виена с Lauda

През 2020 г. летете директно от Варна и Бургас до столицата на Австрия с ниско тарифната авиокомпания Lauda.

mapping-logo.jpg

Акредитация за CO2

Летищата във Варна и Бургас успешно се присъединиха към акредитацията за въглеродни емисии на ниво 1 "Измерване". Програмата има четири нива и признава и акредитира усилията на летищата за управление и намаляване на въглеродните емисии. Airport Carbon Accreditation е единственият одобрен стандарт за сертифициране на управлението на въглерода на летищата.