Търговски дейности

dsc_1102.jpg

Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД, концесионер на летище Бургас и летище Варна,

кани търговци с опит в експлоатацията на обекти за продажба на сладолед,
да заявят интерес за участие в Процедура за избор на оператор на обект за продажба на сладолед на летище Бургас и/или летище Варна.

Асортимент: сладолед, фроузън йогурт, топинги
Локация: летище Бургас и летище Варна, Терминал 2, Зона с ограничен достъп, Заминаващи
Срок за експлоатация: 2 години
Оперативен период: юни-септември

Моля да изпратите Вашето писмо за интерес на електронен адрес FTSAM.Commercial@fraport-bulgaria.com в срок до 24/02/2020г., включително. 

 


 

Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД, концесионер на летищата във Варна и в Бургас,

кани търговци с опит в експлоатацията на вендинг машини за кафе и топли напитки и машини за безалкохолни напитки и пакетирани хранителни изделия
да заявят интерес в участие в Процедура за избор на оператор на вендинг машини на територията на двете летища.

Локация: Зони с ограничен достъп и административни зони
Предназначение: Ползване от страна на персонала на компании и на служители на държавни институции, които извършват дейност на територията на двете летища

Моля да изпратите Вашето писмо за интерес на електронен адрес FTSAM.Commercial@fraport-bulgaria.com в срок до 20/02/2020г., включително. 

Летищата във Варна и Бургас служат не само като авиационна платформа, но и като многофункционални локации с много привлекателни възможности за търговия на дребно. В новите пътнически терминали на Летище Варна и летище Бургас се предлагат привлекателни зони за търговия на дребно, за уникални храни и напитки, както и удобни открити площи.

Разнообразието от търговски площи е интегрирано в терминалите и на двете летища и са разположени по маршрута на преминаване както на пристигащите, така и на заминаващите пътници. Летищата включват портфолио от уникални и международно признати аутлети за храни, напитки, магазини, безмитни магазини и магазини за сувенири.

Екипи за управление на категориите, разполагащи с подходящо ноу-хау, осигуряват сътрудничество на всеки етап, от тръжните процедури, наемането и етапите на планиране. Нашите екипи осигуряват сътрудничество на концесионерите и работят в тясна връзка с тях, в дух на партньорство. Сътрудничеството включва пазарен анализ, анализ на клиентите и непрекъснато управление на качеството за повишаване и осигуряване на техните бизнес успехи.

Жулиета Люцканова

Заведения за хранене и обмяна на валута

Търговски отдел

тел.: 00359 52 573 240; 00359 882 909 354

Жулиета Люцканова

Весела Николова

Безмитен магазин

Търговски отдел

тел.: 00359 52 573 224; 00359 882 909 355

Весела Николова

Ирина Кръстева

Други търговски площи

Търговски отдел

тел.: 00359 56 870 114; 00359 884 801 303

Ирина Кръстева